15 juli 2012

Londen deel 2


Nog een kleine greep uit het verslag van Londen.

Dinsdag 10 april 7u59 op mijn bed in het hotel 
We hebben net ontbeten (potje yoghurt met muesli, flesje appelsiensap en een banaan). Papa is nu aan het kijken wat we vandaag gaan doen. We gaan eerst naar Buckingham palace. Daar gaan we kijken naar die mannen met die hoge hoeden.

Dinsdag 10 april 18u46 in het hotel
Daarnet was het echt superslecht weer! Het regende echt keihard. 
De dag zit er al weer bijna op. We hebben weer veel gezien, veel gewandeld en ik heb veel gekocht. Niet overdreven veel maar toch 2 dingen. Een hoesje voor m'n ipod en een schrift met bloemetjes om te gebruiken als reisdagboek van bij Accessorize. Mijn ipod case heb ik gekocht bij Harrods, een megagrote winkel met 5 verdiepingen waar ze echt àlles verkopen.
Deze ochtend zei ik dat we naar Buckingham palace gingen hé. "Da's daar cool zenne". Dat paleis is een heel groot gebouw en daar voor staan van die mannen met rode pakken aan en van die hoge zwarte hoeden op. Ik heb geprobeerd om foto's van de patrouillerende mannen te trekken, maar we stonden te ver om fatsoenlijke foto's te maken. Oei, ik moet me gaan douchen want we gaan seffens eten in een restaurant.

Dinsdag 10 april 19u02 in het restaurant Busaba eathai
We zitten nu in een chinees restaurant en er is hier heel veel lawaai. Wel heel gezellig ingericht! Wat is daarstraks aan het schrijven was van die mannen met hun hoge hoeden daar ga ik even op verder. We stapten nog een beetje verder en toen zagen we 2 van diezelfde mannen maar dan op een paard. Daar kon ik wel goede foto's van trekken. Daarna hebben we met een boot over de Thames gevaren. Bestemming: Greenwich! Op de boot heb ik echt heel veel foto's gemaakt.

In Greenwich gingen we iets eten en we zijn naar een museum geweest. Terug op boot was het heel hard aan het regenen en het was heel koud. De boot stopte op verschillende plaatsen en daarom zijn we een halte vroeger afgestapt! We hebben toen de metro gepakt en zijn naar Harrods gegaan. Daar kocht ik dus mijn ipod hoesje. Daarna zijn we nog even gaan winkelen, bij Accessorize kocht ik dan dat reisdagboek. Daar ga ik al mijn avonturen in opschrijven. 
Na het avondeten (daarnet dus) zijn we een ijsje gaan eten tegenover dat Thais restaurant. Voor ons hotel stond een man. Die vertelde mopjes voor geld. Hij sprak Engels maar probeerde toch Vlaams te praten. Grappig!!! En nu ga ik slapen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten